Twente Marketing

In samenwerking met Frank de Munnik van Everloo en Hulsbeek Events focussen we ons deze zomer op Twente.

Twente Marketing om Twente als Zakelijke bestemming met ondernemers onder elkaar GOED op de kaart te zetten.

 

Ontdek Giethoorn

Giethoorn is bij uitstek geschikt om een heerlijke dag met vrienden, familie of collega’s te beleven. Het dorpje ontvangt jaarlijks niet alleen vele duizenden binnenlandse maar ook buitenlandse toeristen. Het unieke aan Giethoorn is dat vrijwel alle wegen uit slootjes, ook wel waterwegen genoemd, bestaan.

Al meer dan 15 jaar promoten we giethoorn met onder andere de site Giethoorn tips

Een van de meest bekende bijnamen van Giethoorn is ‘Hollands Venetië’ en binnen vijf minuten in Giethoorn weet u precies waarom. Voor iedereen is er wel wat te doen in Giethoorn. Wat dacht u van een Culinair dagje uit, high tea, familiedag of weekendje weg. Kortom voor iedereen is er wat te doen in Giethoorn.

Ontdek Giethoorn?

Uitjes in twente .nl

Uitjes in twentje is een website waarop maar liefst 123 Twentse uitjes staan.

De uitjes zijn onder verdeeld in categorieën zoals actief en avontuurlijk, beauty & wellness, culinair en nog veel meer. Wat dacht je bijvoorbeeld van een safaritocht met je vrienden een saunauitje met je vriendinnen of een gezellige solextour met de familie.

Voor iedereen is er een passend uitje in Twente!

Hanzesteden.nl

De promotie van de Hanzesteden is in ‘gouden handen’ bij Gelderland Promotie.

Onder andere met Hanzesteden.nl, Hanzegids.nl en IJsseldal.nl promoten wij deze prachtige steden.

De IJsselstreek de Hanzeroute en nog veel meer prachtige thema’s kunt u vinden in ons Hanzesteden netwerk. Een krachtig onderdeel binnen ons Gelderland netwerk. Binnenkort gaan we op deeze pagina dieper in op onze hanzesteden concepten in deze regio.