Overijssel Promotie is sinds 1999 actief als promoter van Overijssel zoals een dagje giethoorn en maakt onderdeel uit van de regio marketing activiteiten van Recreatief.nl BV en Businessbookers BV.  2 van de sterkste merken binnen de vrije tijds branche in Nederland en net over de grens.  De bedrijven zijn een initiatief van CRIO , een Gelderse Onderneming met Overijsselse roots gevestigd in het oude gemeentehuis in het gastvrije Zevenaar de hoofdstad van de Liemers. Ook actief natuurlijk als Gelderland Promotor, zoals we voor in elke provincie alle regio’s in Nederland aan de weg timmeren.

 

We richten ons op de promotie van onze unieke regio als dé vrije tijds bestemming in Nederland. Het Oosten van Nederland is zowel voor de consument als de zakelijke markt een unieke provincie waar erg veel Nederlanders rust vinden die nog maar in weining regio’s in Nederland te vinden is.

Overijssel promotie komt tot stand door een enthousiast en daadkrachtig team dat zorgt voor innovatieve en creatieve campagnes die Overijssel op de juiste manier in beeld brengt. We proberen onze partners met elkaar te verbinden om tot nieuwe vrije tijds  producten te komen om deze samen in de markt te zetten om zo Overijssel nog beter op de kaart te zetten. Geen woorden maar daden met de focus op investeren in de regio en het combineren van elkaars kracht en passie.

 

fsdfsdf

Rob Kraaijenvanger

Rob Kraaijenvanger is directeur / eigenaar Overijssel Promotie. ‘ Mijn moeder een geboren Overijsselse gaf me van jongs af aan de liefde voor deze prachtige provincie. Het geeft je affiniteit en de passie die nodig is om samen met partners jarenlang Overijssel op de kaart te zetten. De promotie van Overijssel is iets voor ondernemers, daadkrachtige Overijsselse mensen, die hun nek uit durven te steken om met elkaar tot goede resultaten te komen.

Ons bedrijf promoot Overijssel sinds 1999 . We blijven ons richten op het uitbreiden en verdiepen van ons Overijssel netwerk dat al uit enige tientallen verschillende campagnes bestaat waarmee we enige honderden arrangementen voor tientallen Overijsselse ondernemers promoten.

Overijssel fan? Interesse in contact om ’t over onze regio te hebben? Neem contact op